30 March 2018

2de hands camions koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod met onder andere MAN, Mercedes, DAF en Iveco vrachtwagens. Koop nu jouw occasie camion online bij Auto-JCA.

2de Hands Camion Online Kopen?

Het bestverkochte model onder al onze 2de hands camions blijft de MAN TGL. Wanneer u op zoek bent naar een compacte, wendbare, comfortabele en zuinige tweedehands vrachtwagen, dan is de MAN TGL precies waar u naar op zoek bent.

Een andere topper is de Mercedes Atego. Met meer dan 15 jaar ervaring in 2de hands Mercedes Atego vrachtwagens, hebben wij steeds een ruim aanbod te koop staan. Deze lichtgewicht vrachtwagen wordt nog steeds geprefereerd door veel dealers en vrachtwagenchauffeurs, omdat de Atego ontworpen is om op alle fronten werk te leveren.

Je kan naast de MAN TGL en Mercedes Atego bij Auto-JCA ook terecht om een betrouwbare DAF LF of Iveco Eurocargo makkelijk en veilig online te kopen. Staat de 2de hands camion van uw dromen niet tussen ons online aanbod? Niet getreurd. Door uw specifieke vereisten aan ons door te geven, gaat Auto-JCA met plezier voor u op zoek naar de vrachtwagen van uw dromen.

Op vlak van 2de hands camions staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands vrachtwagen kopen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79