29 January 2019

Bakwagen leasen? Het maakt niet uit hoe lang u dat wil doen, want bij Auto-JCA ben u aan het juiste adres. Bij ons kan u een bakwagen leasen en dit tegen een correcte, eerlijke prijs.

Leasen van een Bakwagen

Eindelijk moet u niet langer te veel betalen voor het leasen van een bakwagen. Auto-JCA heeft steeds een prachtig aanbod tweedehands DAF, MAN, Iveco, Mercedes en Volkswagen bakwagens. Daarbovenop beschikken we over de meeste courante en populairste modellen. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk kunnen wij alles aanbieden wat u maar wenst.

Onze expertise in MAN en Mercedes bakwagens is een echte meerwaarde voor u. Bovendien hebben we deze expertise ook uitgebreid met specifieke zoektochten naar tweedehands voertuigen. In het geval dat wij uw ideale truck niet op voorraad hebben, dan kan u ons inschakelen om actief op zoek te gaan naar het model van uw voorkeur. Durf gerust zelf een voertuig voor te stellen, dan gaan wij ernaar op zoek.

U mag er vanuit gaan dat we binnen een week na afsluiting van het lease-contract uw bakwagen klaar hebben staan. Mocht u naast het huren of leasen van een tweedehands bakwagen interesse hebben in de aankoop van een vrachtwagen, trekker, oplegger of andere voertuigen heeft u de mogelijkheid om op Auto-JCA beroep te doen bij de aankoop of verkoop van uw voertuig.

Bakwagens België

Vanuit onze thuisbasis Arendonk leasen wij bakwagens doorheen de provincie Antwerpen en ver daarbuiten. Zo leasen wij te Arendonk, Dessel, Geel, Kasterlee, Ravels, Retie, Turnhout, Lommel en in gans België. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79