27 December 2018

Om tweedehands Bakwagens te kopen, bent u bij Auto-JCA aan het juiste adres. Onze ruime voorraad bakwagens kent een constante aanvoer uit België, Nederland en Duitsland en word steeds aangevuld met grote merken zoals MAN, Mercedes, DAF, Iveco en nog veel meer. Voor meer vragen kunt u steeds mailen of bel naar Joris 0475/819.879 - Ook afspraak op zondag mogelijk.

Ontdek Onze Huidige Voorraad Bakwagens

MAN

MAN

Mercedes

Mercedes

DAF

DAF

Renault

Renault

Iveco

Iveco

Of Bestel Een Bakwagen

Bakwagenchauffeurs doorheen heel het land kopen rechtstreeks uit onze actieve voorraad. Wij voorzien ze daarbij van professioneel en eerlijk advies -  Dat is iets wat chauffeurs nodig hebben wanneer ze op zoek gaan naar een tweedehands bakwagen met gedetailleerde informatie.

Professionele Begeleiding

Of je nu voor de eerste keer een bakwagen koopt of een doorwinterd transporteur bent, er zijn veel regels en wetgevingen rondom het aankopen en besturen van commerciële bakwagens. Wij helpen bij de aankoop met handige tips en behulpzame hints wanneer u overweegt om een lichte vrachtwagen aan te kopen.

Tweedehands Bakwagen op Bestelling

Heeft u specifieke vereisten? Door simpelweg de vereisten voor uw bakwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands bakwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

MAN

MAN is een toonaangevend leverancier van commerciële voertuigen en transportoplossingen voor alle industrieën; gaande van lichte vracht en zware trucks tot bussen en openbaar vervoer. Bij Auto-JCA hebben we momenteel een groot aantal kwalitatieve, tweedehands MAN vrachtwagens te koop staan binnen een breed spectrum van voertuigen, om de beste deals te ontdekken kan u terecht  op onze MAN-pagina.

Mercedes

Mercedes-Benz bakwagens en commerciële voertuigen ademen de kwaliteit van hun illustere auto's  uit; van de lange afstand transporteur zoals de Actros tot het aanbod van de grotere verspreiding zoals de Antos, Atego en Econic. Een gebruikte Mercedes bakwagen in uitstekende staat kan de uwe worden dankzij Auto-JCA, waar de economische kwaliteit en verfijning van Mercedes-Benz beschikbaar is aan zeer voordelige prijzen.

DAF

Als één van de grootste producenten van vrachtwagens in Europa, heeft DAF een reputatie opgebouwd in de productie van lichte vrachtwagens waar de belangen van de chauffeur voorop staan. Hun oog voor detail dankzij hun passie voor de industrie is gerenommeerd. Bij Auto-JCA vindt u tweedehands DAF vrachtwagens te koop van topkwaliteit.

Iveco

Dankzij het leveren van een breed scala modellen, blijft Iveco een globale leider in lichte vracht, bestelwagens en zware commerciële voertuigen. Binnen de Iveco markt zal u alles vinden van bestelwagens en kippers tot cabines en rigide trucks en bussen. Met Auto-JCA bent u in goede handen met een grote selectie van innovatieve en betrouwbare Iveco vrachtwagens.

Voor Bakwagens 1 Adres: JCA Arendonk!

De perfecte bakwagen op bestelling? Wij vinden die voor u! 
Bel naar Joris 0475/819.879

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79