09 March 2017

Gebruikte Mercedes trucks koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod tweedehands trucks. Koop nu uw gebruikte Mercedes trucks bij Auto-JCA.

Mercedes Trucks

Als de grootste truckfabrikant ter wereld, produceert Mercedes een volledig gamma trucks die variëren in gewicht. Van de lichtgewicht Atego tot het zwaargewicht Actros, er bestaan Mercedes trucks om aan alle zakelijke vereisten te voldoen. Mercedes erkent de noden van de dagelijkse klant en wil een product produceren dat de kwaliteit van de dienstverlening weerspiegelt.

Één van de uitstekende elementen van een Mercedes truck is de ecologische technologie onder de motorkap. In de meest recente ontwikkelingen heeft Mercedes de Euro IV geproduceerd, een vermindering van de uitstoot van zware voertuigen. De BlueTecEco wil niet enkel het milieu redden, maar ook de portefeuille van de chauffeur.

Die ecologische bezorgdheid, samen met het verlangen om efficiëntie en goede prestaties te bereiken doorheen heel het gamma voertuigen, betekend dat Mercedes Trucks een goede investering zijn op lange termijn. Ontdek welke gebruikte Mercedes trucks op dit moment te koop zijn bij Auto-JCA.

Gebruikte Mercedes Trucks Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands MAN TGL. Door simpelweg de vereisten voor uw gebruikte Mercedes truck aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw gerbuikte Mercedes truck is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Mercedes Truck Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe truck. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw gebruikte Mercedes truck de stad in mag.

Gebruikte Mercedes Trucks Kopen

Op vlak van gebruikte Mercedes trucks staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een gebruikte Mercedes trucks kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke gebruikte Mercedes truck kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de gebruikte truck en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79