24 August 2018

Er is altijd een geweldige keuze aan gebruikte trucks te koop bij Auto-JCA.

Ontdek Onze Huidige Voorraad

MAN

MAN

Mercedes

Mercedes

DAF

DAF

Renault

Renault

Iveco

Iveco

Of Bestel Een Truck

Truckchauffeurs doorheen heel het land kopen rechtstreeks uit onze stock. Wij voorzien ze van al het advies dat ze nodig hebben wanneer ze op zoek gaan naar een gebruikte truck met gedetailleerde informatie.

Professionele Begeleiding

Of je nu voor de eerste keer een truck koopt of een doorwinterd transporteur bent, er zijn veel regels en wetgevingen rondom het aankopen en besturen van commerciële trucks. Wij helpen bij de aankoop met handige tips en behulpzame hints wanneer u overweegt om een gebruikte truck aan te kopen.

Tweedehands Truck op Bestelling

Heeft u specifieke vereisten? Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands truck aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw gebruikte truck is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Tweedehands MAN Trucks

MAN is een toonaangevend leverancier van commerciële voertuigen en transportoplossingen voor alle industrieën; gaande van lichte vracht en zware trucks tot bussen en openbaar vervoer. Bij Auto-JCA hebben we momenteel een groot aantal kwalitatieve, tweedehands MAN trucks te koop staan binnen een breed spectrum van voertuigen, om de beste deals te ontdekken kan u terecht  op onze MAN-pagina.

Tweedehands Mercedes Trucks

Mercedes-Benz trucks en commerciële voertuigen ademen de kwaliteit van hun illustere auto's  uit; van de lange afstand transporteur zoals de Actros tot het aanbod van de grotere verspreiding zoals de Antos, Atego en Econic. Een gebruikte Mercedes truck in uitstekende staat kan de uwe worden dankzij Auto-JCA, waar de economische kwaliteit en verfijning van de Mercedes-Benz trucks beschikbaar is aan zeer voordelige prijzen.

Tweedehands DAF Trucks

Als één van de grootste producenten van trucks in Europa, heeft DAF een reputatie opgebouwd in de productie van trucks waar de belangen van de chauffeur voorop staan. Hun oog voor detail dankzij hun passie voor de industrie is gerenommeerd. Bij Auto-JCA vindt u tweedehands DAF trucks te koop van topkwaliteit.

Tweedehands Iveco Trucks

Dankzij het leveren van een breed scala modellen, blijft Iveco een globale leider in lichte vracht, bestelwagens en zware commerciële voertuigen. Binnen de Iveco markt zal u alles vinden van bestelwagens en kippers tot cabines en rigide trucks en bussen. Met Auto-JCA bent u in goede handen met een grote selectie van innovatieve en betrouwbare Iveco trucks.

Bent u op zoek naar de truck van uw bedrijf?

De perfecte truck op bestelling? Wij vinden die voor u!

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79