22 April 2017

Auto-JCA is thuis aan een ruime selectie gebruikte trucks. Kies het merk in het menu bovenaan deze site en ontdek wat wij te koop hebben staan. Kan je niet vinden wat je zoekt? Als je hier klikt zorgen wij dat de truck van je dromen gevonden wordt.

De transportsector is één van de meest competitieve markten. Het is een verzadigde markt met grote internationale bedrijven en kleine zelfstandigen. De marges zijn krap, dus het optimaal benutten van uw truck is van levensbelang. Dit betekent dat u een paar beslissing moet nemen betreffende de grootte en gewichtsklasse van uw truck en misschien nog belangrijker: wat soort truck gaat u kopen? Kiest u voor gloednieuwe of gebruikte trucks?

Vind de ideale truck

De eerste transporttrucks bestonden uit open laadbakken en laadbakken met schuifzeilen. Deze modellen zijn beter geschikt voor bepaalde niches zoals transport van bouwmaterialen. Doordat ze open zijn, zijn ze niet geschikt voor dure of delicate materialen. De lading is blootgesteld aan de weerselementen of kan een potentiëel doelwit zijn van dieven. Ze zijn dus een betere keuze voor omvangrijke ladingen met een lage waarde die niet beschadigt raken in de regen en geen aandacht van dieven trekt.

De klassieke bakwagen is een veiligere keuze. Hij beschermt zijn lading van personen met criminele bedoeling en beschermt het ook tegen de weerselementen. Wat hij wint in veiligheid, verliest hij echter in flexibiliteit.

Dit soort trucks bieden niet dezelfde flexibiliteit als een truck met een open laadbak. Wanneer de chauffeur te maken heeft een volle lading, moet hij zorgvuldig de volgorde van in- of uitladen kiezen zodat de laatst ingeladen pallet de eerste is die er uit gaat. Hij zal uiteraard zijn lading kunnen herschikken nadat hij enkele adressen heeft aangedaan. Een laadbak met schuifzeilen is een compromis - de lading is beschermd tegen slecht weer en nieuwsgierige ogen, maar laat het wel toe om volledig rondom de truck in en uit te laden. Schuifzeilen kunnen echter wel beschadigt raken en iets duurder zijn in aankoop. De veiligheid is dus niet zo goed als die van een bakwagen.

Desondanks is de bakwagen het werkpaardje van de regionale transportmarkt. Ze zijn goedkoop in aankoop en onderhoud en makkelijk te onderhouden. Ze bieden de beste beveiliging en bescherming tegen de omstandigheden die je maar kan krijgen. Vergeet niet dat de bakwagen een geweldige mogelijkheid is om reclame te maken voor uw bedrijf aan de buitenkant van de laadbak.

Een bakwagen kan uitgerust zijn met een lift of geïsoleerde koffer, maar kan ook omgebouwd zijn tot koelwagen. Het is een multifunctionele transportoplossing die vele taken kan verrichten.

Gebruikte MAN Trucks

MAN is een toonaangevend leverancier van commerciële trucks voor alle industrieën; gaande van lichte vracht en zware trucks. Bij Auto-JCA hebben we momenteel een groot aantal kwalitatieve, tweedehands MAN trucks te koop staan waaronder de TGL 8.180, om de beste deals te ontdekken kan u terecht op onze MAN-pagina.

Gebruikte Mercedes Trucks

Mercedes-Benz trucks ademen de kwaliteit van hun illustere auto's uit; van de lange afstand transporteur zoals de Actros tot het aanbod van de grotere verspreiding zoals de Antos, Atego en Econic. Een tweedehands Mercedes truck in uitstekende staat kan de uwe worden dankzij Auto-JCA, waar de economische kwaliteit en verfijning van de Mercedes-Benz trucks beschikbaar is aan zeer voordelige prijzen.

Gebruikte DAF Trucks

Als één van de grootste producenten van trucks in Europa, heeft DAF een reputatie opgebouwd in de productie van trucks waar de belangen van de chauffeur voorop staan. Hun oog voor detail dankzij hun passie voor de industrie is gerenommeerd. Bij Auto-JCA vindt u tweedehands DAF trucks te koop van topkwaliteit.

Gebruikte Iveco Trucks

Dankzij het leveren van een breed scala modellen, blijft Iveco een globale leider in lichte vracht, bestelwagens en zware commerciële voertuigen. Binnen de Iveco markt zal u alles vinden van trucks en kippers tot cabines en rigide vrachtwagens en bussen. Met Auto-JCA bent u in goede handen met een grote selectie van innovatieve en betrouwbare Iveco trucks.

Bent u op zoek naar de nieuwe truck van uw bedrijf?

De perfecte truck op bestelling? Wij vinden die voor u!

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79