29 November 2017

De compacte, wendbare, comfortabele en zuinige MAN TGL kan je nu tweedehands kopen bij Auto-JCA. De MAN TGL is een lichtgewicht vrachtwagen precies zoals hij moet zijn.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475 - 81 98 79

Een tweedehands MAN TGL heeft alles wat voor de chauffeur belangrijk is. Hij maakt gebruik van de betrouwbare techniek waar MAN gekend voor staat en heeft een laag brandstofverbruik. En dankzij het hoge laadvermogen van de 7,5- tot 12-tonners geniet hij ook van een hoge productiviteit. Bovendien is het een genot om ermee te rijden, want het lage chassis met korte wielbasis heeft een uitstekende wendbaarheid.

Dankzij vier cabinevarianten is er voor elke vrachtwagenchauffeur wat wils. De compacte C-cabine heeft een extreem lage instaptrede waardoor je makkelijker in- en uit kan stappen. De comfortabele L- of LX-cabine brengen de sterke punten van de MAN TGL naar voren in het regionele en nationale distributievervoer. 

De lage kosten, hoge betrouwbaarheid en het uitstekende rijcomfort zijn kwaliteiten van de MAN TGL die u erg zult waarderen.

Tweedehands MAN TGL Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands MAN TGL. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands MAN TGL aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands MAN TGL is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn MAN TGL Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw MAN TGL de stad in mag.

Tweedehands MAN TGL Kopen

Op vlak van tweedehands MAN TGL vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands MAN TGL kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands MAN TGL kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79