31 January 2018

Gekend voor hun betrouwbaarheid en lange levensduur, MAN vrachtwagens zijn al jarenlang een populair keuze. Auto-JCA staat in voor de aankoop en verkoop van tweedehands MAN vrachtwagens. Zo zijn wij gespecialiseerd in de populairste modellen waaronder de MAN TGL.

Tweedehands MAN Vrachtwagens

Efficiëntie is een prominente factor geworden voor alle MAN voertuigen. Dat zorgt er voor dat iedereen die kiest voor een MAN truck de beste ervaring krijgt voor het bedrag dat hij betaald.

Met hun uitvalsbasis in München, produceert MAN een uitgebreide reeks van zware bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens en bestelwagens. Ze maken gebruik van de ervaring die ze opgedaan hebben met het produceren van al deze verschillende modellen om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en duurzaam zijn. Deze visie weten ze succesvol door te trekken doorheen heel de lijn. Dat maakt ze een betrouwbare keuze onder tweedehands vrachtwagens.

Tweedehands vrachtwagen

Tweedehands MAN Vrachtwagens Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands MAN vrachtwagen. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands MAN aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands vrachtwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn MAN Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw MAN de stad in mag.

Tweedehands MAN TGL Kopen

Op vlak van tweedehands MAN vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands MAN kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands MAN vrachtwagen kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79