30 September 2018

Mercedes vrachtwagens zijn zowat de meest gegeerde vrachtwagens in ons gamma. Met meer dan 15 jaar ervaring in tweedehands Mercedes vrachtwagens, weten wij alles wat er te weten valt. Daarom geven we je drie goede redenen om voor een Mercedes vrachtwagen te kiezen:

1. De steeds populaire Atego

Ontworpen om op alle fronten werk te leveren

De Mercedes Atego is een lichtgewicht vrachtwagen die nog steeds geprefereerd wordt door veel dealers en vrachtwagenchauffeurs. Men heeft het dan vaak over een Mercedes 815, maar men bedoelt eigenlijk de Mercedes Atego 815. Deze vrachtwagens zijn ontworpen om op alle fronten werk te leveren en biedt een combinatie van eigenschappen die geschikt zijn voor de meeste chauffeurs, ongeacht hun vakgebied. Mercedes erkent de noden van de alledaagse klant en tracht daarom haar producten de kwaliteit en service te laten weerspiegelen met de efficiëntie en technologie die nodig is in het moderne bedrijfsleven.

2. Een volledig gamma

Voor ieder wat wils

Als grootste vrachtwagenfabrikant ter wereld, produceert Mercedes een volledig gamma variërend in gewicht. Van de lichtgewicht Atego tot het zwaargewicht Actros, er bestaan Mercedes vrachtwagens om aan alle zakelijke vereisten te voldoen. Mercedes erkent de noden van de dagelijkse klant en wil daarom een product produceren dat de kwaliteit van de dienstverlening weerspiegelt. Mercedes beschikt over een volledig gamma waarvan het gewicht verspreid is tussen de 2.4 en 44 ton.

3. Ecologische bezorgdheid

Ecologisch, efficiënt, productief

Één van de uitstekende elementen van een Mercedes vrachtwagen is de ecologische technologie onder de motorkap. In de meest recente ontwikkelingen heeft Mercedes de Euro IV geproduceerd, een vermindering van de uitstoot van zware voertuigen. De BlueTecEco wil niet enkel het milieu redden, maar ook de portefeuille van de chauffeur. Die ecologische bezorgdheid, samen met het verlangen om efficiëntie en goede prestaties te bereiken doorheen heel het gamma voertuigen, betekend dat een Mercedes vrachtwagen een goede investering is op lange termijn. 

 

Tweedehands vrachtwagen

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79