31 October 2017

Mercedes vrachtwagens streven ernaar om de lading optimaal te benutten. Mercedes past haar vrachtwagens jaar na jaar aan op de wensen van de klant en zo blijven ze de toonaangevende leider op de markt.

Tweedehands Mercedes Vrachtwagens

Als de grootste vrachtwagenfabrikant in de wereld, produceert Mercedes een volledig gamma vrachtwagens waarvan het gewicht verspreid is tussen de 2.4 en 44 ton. Er is voor iedereen een Mercedes vrachtwagen op de markt die aan je wensen voldoet; van de lichtgewicht Atego tot de zwaargewicht Actros. De Sprinter is de bestverkochte vrachtwagen in zijn soort - met goede reden. Mercedes erkent de noden van de alledaagse klant en tracht daarom haar producten de kwaliteit en service te laten weerspiegelen met de efficiëntie en technologie die nodig is in het moderne bedrijfsleven.

Eén van de voortreffelijke elementen bij de ontwikkeling van Mercedes vrachtwagens komt in de vorm van milieutechnologie onder de motorkap. Bij de meest recente ontwikkelingen heeft Mercedes de Euro IV geproduceerd, wat de uitstoot van een zwaar voertuig beperkt. Ondertussen probeert de BlueTecEco niet enkel milieuvriendelijk te zijn, maar ook vriendelijk voor de portefeuille bij het tanken van brandstof. Dit bereiken ze doordat Mercedes vrachtwagens veel efficiënter omgaan met brandstof ten opzichte van vergelijkbare vrachtwagens op de markt.

De aandacht voor het milieu, gepaard met de wil om efficiënte prestaties te bereiken doorheen heel hun gamma vrachtwagens, betekend dat ook een Mercedes vrachtwagen tweedehands een veilige investering is.

Bekijk Ons Actuele Aanbod

 Tweedehands Mercedes Vrachtwagens Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands Mercedes. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands Mercedes vrachtwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands Mercedes vrachtwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Vrachtwagen Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw Mercedes vrachtwagen de stad in mag.

Tweedehands Mercedes Vrachtwagen Kopen

Op vlak van tweedehands Mercedes vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Mercedes kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands Mercedes vrachtwagen kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79