19 January 2018

Tientallen occassie vrachtwagens te koop bij Auto-JCA in Arendonk - Waaronder MAN, Mercedes, DAF, Iveco en andere merken. Bekijk het aanbod online en neem contact met ons op.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475/81.98.79

Auto-JCA is thuis aan tientallen occasie vrachtwagens van verscheidene topmerken met vakkundig onderhoud én garantie. Via de Tweedehands Vrachtwagens knop bovenaan in de navigatiebalk van onze website, kan u het merk van vrachtwagen uitkiezen en alle modellen die op dit moment beschikbaar zijn bekijken. Daar vind je onze prijs terug en gedetailleerde informatie.

Heeft u een speciale vereiste? Of een bepaald model op het oog? 

Via het Droomauto segment op onze website kan u een specifieke occassie vrachtwagen aanvragen. Door simpelweg de vereisten door te geven aan Auto-JCA, kunnen wij gericht kunnen gaan zoeken binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands vrachtwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Heeft u meer informatie nodig?

Wint u graag eerst wat extra info in? Wil u enkele occassie vrachtwagens komen bekijken? Via de contact pagina kan u een afspraak maken en dan ontvangen wij u graag om de vrachtwagen te bezichtigen en om al uw vragen te beantwoorden. Onze vakmensen hebben jaren ervaring en weten waar ze over praten.

Auto-JCA: Uw kans in 2de Hands

We hebben momenteel een groot gamma occassie vrachtwagens te koop staan. Mocht je echter niet vinden waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om ons online formulier in te vullen. Aan de hand van jouw vereisten trachten wij je verzoek te voldoen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79