29 August 2017

Het onderhoud van uw vrachtwagen is een voortdurende inspanning en kan voor u tot een grote hoeveelheid hoofdpijn leiden. In de hedendaagse competitieve markt is het draaiend houden van uw bedrijf zeer belangrijk. Ons ervaren team zorgen voor een snelle en persoonlijke service om uw vrachtwagen zo snel mogelijk weer op de baan te krijgen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475/81.98.79

Door het aanbieden van een volledige en uitgebreide reeks diensten gaande van kalibraties, controles, reparaties, testen en meer kan Auto-JCA uw one-stop garage zijn voor al uw vrachtwagen onderhoud in de regio van Arendonk. We zijn volledig uitgerust met moderne apparatuur en kunnen instaan voor het onderhoud en herstellen van een brede waaier aan vrachtwagens. Als je dus op zoek bent voor de herstelling van een vrachtwagen in Arendonk, zal je ons willen contacteren.

Daarnaast controleren wij op tekenen van ongewone slijtage en elk soort lekkage aan de slangen of dichtingen. We nemen een kijkje onder de motorkap en controleren de banden en zeker ook de  lampen. De slimste manier tot onderhoud van uw vrachtwagen is weten wat u doet en hoe u het moet doen... kom daarom vandaag nog naar Auto-JCA en laat het ons doen.

Onze bekwame vakmensen herstellen en onderhouden uw vrachtwagen, ongeacht hoe oud hij is. We zijn ook gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehands vrachtwagens. Die krijgen van ons een vakkundig onderhoud en 1 jaar garantie. Wij staan dus paraat voor het totale plaatje! Of je nu een vrachtwagen wil laten herstellen of onderhouden of op zoek bent om een tweedehands vrachtwagen te kopen of verkopen. Auto-JCA staat voor je klaar.

Maak een Afspraak

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79