07 October 2017

Op regelmatige basis zal u bij Auto-JCA een tweedehands truck met kraan te koop vinden. Heeft u pech en staat er op dit moment geen truck met kraan te kop? Niet getreurd, met de juiste gegevens kunnen wij een zoektocht starten naar uw droomtruck.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475/81.98.79

De handigste truck die er is, dat is de truck met kraan. In de praktijk heb je geen nood meer aan een vorkheftruck of andere apparatuur om te laden en te lossen, want de truck met kraan zorgt voor zichzelf. Hierdoor zijn ze uiterst efficiënt voor dagdagelijks gebruik. Uw chauffeur moet niet langer wachten tot er een vorkheftruck ter beschikking wordt gesteld voor het laden en lossen. Je bespaart kostbare tijd en staat niet lang te wachten.

Tel alle vertragingen van een werkdag op en je ontdekt een waar sneeuwbaleffect. Je komt uit bij vertraagde leveringen, boze klanten en ook minder leveringen die plaatsvinden. Dankzij de truck met kraan heb je een pak minder vertragingen.

Vanaf nu kan je chauffeur zelf laden en lossen zonder dat hij moet wachten op een vorkheftruck. Door te kiezen voor een truck met kraan is de chauffeur minder afhankelijk van een derde partij en kan hij strikt zijn schema volgen. Omdat u meer leveringen af wil handelen op één werkdag en efficiënter wil laden en lossen met minder vertraging, heeft Auto-JCA vaak een truck met kraan te koop staan.

Truck met Kraan Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands truck met kraan. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands kraanwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands truck met kraan is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Tweedehands Kraanwagen Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe kraanwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw truck met kraan de stad in mag.

Tweedehands Truck met Kraan Te Koop

Op vlak van tweedehands trucks met kraan heeft Auto-JCA vakkundig onderhouden modellen te koop staan. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands kraanwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands truck met kraan kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands truck en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79