18 August 2016

Bent u op zoek naar een tweedehands Bentley die te koop staat? Met regelmaat van de klok hebben wij een tweedehands Bentley te koop staan. Of u kan ons inschakelen in de zoektocht naar de Bentley van uw dromen!

Tweedehands Bentley Kopen

De Geschiedenis Van Bentley

Bentley, opgericht in 1919, is een Britse fabrikant van luxewagens met thuisbasis in Crewe, Engeland. Door verandering van eigenaars, is het bedrijf niet langer verbonden aan de oprichtende familie aan wie ze haar naam te danken heeft. Bentley werd gekocht in 1931 door Rolls-Royce en daarna werd het verkocht aan de Volkswagen Group in 1998.

Doorheen de geschiedenis is Bentley ook actief geweest in motorsport. Zo wonnen zij de 24 Uur van Le Mans zes-maal met ondermeer achtereenvolgende overwinningen van 1927 tot 1930 met een laatste overwinning in 2003. Het automerk is ook sinds het bestaan betrokken geraakt in de Mille Miglia en maakte deel uit van de legendarische Indianapolos 500 in 1922.

De Niche Van Bentley

Bentley auto's zijn gekend voor hun verfijnde luxe sedans, limousines en bedrijfswagens. Het bedrijf produceert ook sportwagens, hoewel ze daar in de hedendaagse tijd niet voor gekend staan. Veel tweedehands Bentley auto's zijn Collectibles, maar het bedrijf heeft in de loop der tijd voldoende voertuigen geproduceerd dat hun recente modellen (rond 20 jaar en ouder) nog steeds verkocht worden als tweedehands auto's.

Gangbare modellen die u veel op de markt zal zien zijn onder andere de Azure, Mulsanne en de Continental. De Bentley Continental heeft veel varianten en is een sportieve Bentley terwijl de Azure aanzien wordt als een Luxury Grand Tourer, hoewel die werd vervangen door de Continental. Andere tweedehands Bentleys kunnen de Arnage, de felbegeerde Zagato en de occassionele State Limousine zijn.

Tweedehands Bentley Kopen

De prijs van een tweedehands Bentley zal afhankelijk zijn van de staat waarin deze verkeert, maar ze zijn meestal wel robuust. Als koper mag u een goed gebouwde auto verwachten met een prachtig stukje erfgoed en de meeste modellen zullen over een goed gedocumenteerde geschiedenis bevatten.

U kan reeds een kijkje nemen in de tweedehands Bentley wagens die wij te koop hebben staan, maar er is ook een tweede mogelijkheid: Als u niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u ons uw specifieke vereisten doorgeven. Aan de hand van die vereisten gaan wij op zoek naar de Bentley van uw dromen.

Tweedehands Bentley Kopen

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79