05 August 2016

Auto-JCA speciliseerd zich in tweedehands bestelwagens en kan een professionele service garanderen. U kan beroep doen op onze expertise wanneer u tweedehands bestelwagens wil kopen of verkopen. Kwaliteit tweedehands bestelwagens, afgestemd op uw wensen.

  • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar
  • Tal van merken
  • Ook op bestelling
  • Volledig nazicht
  • Dienst na verkoop

Als het een handige tweedehands bestelwagen is waar u naar op zoek bent, dan is Auto-JCA de perfecte plek om geweldige waarde voor uw geld te krijgen. Onze tweedehands bestelwagens variëren van kleine bestelwagens tot bestelwagens met dubbele cabine. Of je ze nu nodig hebt voor transport van goederen of voor wegwerkzaamheden, we hebben steeds een brede selectie tweedehands bestelwagens op voorraad om uit te kiezen.

Tweedehands Bestelwagens Op Bestelling

Onze uitgebreide stock zal echter niet altijd aan al uw vereisten kunnen voldoen. Om u toch de bestelwagen van uw dromen te bezorgen, kunnen wij perfect op bestelling werken. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van bestelwagens op bestelling. We hebben vooral vraag naar tweedehands Mercedes of Iveco bestelwagens,  maar kunnen ook steeds Renault, Fiat, Citroën, Volkswagen of andere merken aanleveren. Wat het ook is waar u naar op zoek bent, u zal het vast kunnen vinden via Auto-JCA.

Inclusief Volledige Check-Up

Onze vakmannen zullen uw tweedehands bestelwagen een volledige check-up geven. Voordat uw wagen onze werkplaats verlaat, testen we de remmen en versnelingsbak en controleren we ook de motor. Bij Auto-JCA wordt de verkoop van een tweedehands bestelwagen steeds voltooid met de grootste professionaliteit en openheid. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie of neem meteen contact op.

Vraag Vrijblijvende Informatie Aan

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79