29 April 2019
Tweedehands DAF Bakwagens koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod tweedehands vrachtwagens. Koop nu uw tweedehands DAF bakwagen bij Auto-JCA.

Tweedehands DAF Bakwagens

Auto-JCA is de ideale vestiging in België om tweedehands DAF bakwagens te kopen. Wij zijn partner binnen een uitgebreid dealernetwerk om u de ruime keuze van tweedehands DAF vrachtwagens aan te bieden. Wij staan u met onze jarenlange ervaring bij in elke stap van uw aankoop van een tweedehands DAF bakwagen. Daarbovenop geven wij een jaar garantie en bieden wij allerlei handige diensten en informatie aan wanneer het aankomt op het aankopen of verkopen van een DAF.

Manoeuvreerbare Bakwagen

De LF45 - algemeen gekend als de 45 - is de kleinste vrachtwagen in productie bij DAF. Ze zijn makkelijk manoeuvreerbaar en nog steeds robuust genoeg om tot wel 21 ton te leveren. De DAF LF 45 is het best geschikt voor kortere afstanden, maar is nog steeds zeer comfortabel en betrouwbaar. De 45 heeft ook zeer lage onderhoudskosten omdat de olie pas na 55.000km ververst moet worden en heeft een remregelaar die de lading meet om de spanning te verminderen.

Gemakkelijke toegang is waarschijnlijk het grootste voordeel van de DAF LF 45. In en uit de cabine stappen is snel en pijnloos. De vrachtwagen is zeer eenvoudig om mee te rijden eens je erin zit, ideaal dus voor transport in de stad. Het feit dat een tweedehands DAF LF 45 verrassend comfortabel is, betekend dat hij gebruikt kan worden voor langere afstanden indien nodig.

Tweedehands Bakwagen op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands bakwagen. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands bakwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands bakwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Tweedehands DAF Bakwagen Kopen

Op vlak van tweedehands DAF bakwagen staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands DAF bakwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands bakwagen kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79