09 December 2016

Wanneer u op zoek bent naar een makkelijke manoeuvreerbare, robuuste, betrouwbaar en comfortabele tweedehands vrachtwagen, dan is de DAF LF 45 precies waar u naar op zoek bent.

Tweedehands DAF LF 45 Vrachtwagens

De LF45 - algemeen gekend als de 45 - is de kleinste vrachtwagen in productie bij DAF. Ze zijn makkelijk manoeuvreerbaar en nog steeds robuust genoeg om tot wel 21 ton te leveren. De DAF LF 45 is het best geschikt voor kortere afstanden, maar is nog steeds zeer comfortabel en betrouwbaar. De 45 heeft ook zeer lage onderhoudskosten omdat de olie pas na 55.000km ververst moet worden en heeft een remregelaar die de lading meet om de spanning te verminderen.

Gemakkelijke toegang is waarschijnlijk het grootste voordeel van de DAF LF 45. In en uit de cabine stappen is snel en pijnloos. De vrachtwagen is zeer eenvoudig om mee te rijden eens je erin zit, ideaal dus voor transport in de stad. Het feit dat een tweedehands DAF LF 45 verrassend comfortabel is, betekend dat hij gebruikt kan worden voor langere afstanden indien nodig.


Bekijk Ons Actuele Aanbod

Veelzijdige, Economische Vrachtwagen

De DAF LF 45 is een bestseller in Europa en dat betekend dat er steeds een ruime selectie tweedehands DAF LF 45 vrachtwagens te koop zijn. Net zoals de meeste vrachtwagens, is de LF45 uiterst aanpasbaar en is het gemakkelijk om de juiste tweedehands vrachtwagen te vinden die aan al uw specifieke eisen voldoet.

'45' heeft betrekking op de grootte van de motor - 4.5 liter. De motoren in de LF reeks worden over het algemeen beschouwd als enkele van de beste in hun klasse. Het is onwaarschijnlijk dat u een economischere vrachtwagen zal vinden van dezelfde grootte, wat betekend dat een DAF LF 45 waarschijnlijk de beste vrachtwagen op de markt is voor chauffeurs die veel korte afstanden afleggen.

Een tweedehands DAF LF 45 kan beschikbaar zijn als een enkelvoudig voertuig of als trekker en dit met oftewel een dagcabine oftwel een slaapcabine.

Tweedehands DAF LF 45 Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands DAF LF 45. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands DAF LF 45 aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands DAF LF 45 is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn DAF LF 45 Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw DAF LF 45 de stad in mag.

Tweedehands DAF LF 45 Kopen

Op vlak van tweedehands DAF LF 45 vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands DAF LF 45 kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands DAF LF 45 kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.


+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79