26 May 2017

De Ford Transit één van de bekendste bestelwagens op de markt en voor velen staat hij synoniem met lichte bedrijfswagens.

Na de introductie van de vijfde generatie, blijft de Transit domineren op de markt. Met de ruime keuze van tweedehands Ford Transit modellen van topkwaliteit, is er geen enkele reden om een gloednieuw model te kopen. Ontdek ons huidige aanbod of dien een aanvraag in voor een Ford Transit op bestelling.

Mogelijkheden Ford Transit

Een bestelwagen is net zo goed als de praktische mogelijkheden die het voor commerciële chauffeurs biedt. De nieuwste Transit heeft veel leuke opties zoals een laadvolume tot wel 15,2m³ waardoor er zelfs goederen tot wel 4,2 meter in lengte vervoerd kunnen worden. Bovendien heeft Ford geïntegreerde features die het rijden van lange afstanden makkelijker maakt, zoals een adaptieve Cruise Control.

De standaard bestelwagen van de Ford Transit is vergezeld van een dubbele cabine, chassis kabine of een minibus model. Standaard, lange en een uitgebreide wielsbasis verschijnt naast een standaard of hoog-dak versie. Dankzij als deze mogelijkheden zijn er vele samenstellingen mogelijk.

Eigenschappen & Technologie

Hoewel de moderne Transit dezelfde taken kan uitvoeren als zijn voorgangers al decennialang deden, is hij ook voorzien van moderne technologie om het rijden makkelijker en veiliger te maken voor alle weggebruikers. Onder de kap kunnen verschillende 2.2l TDCi motoren zitten met tot wel 155pk. In combinatie met Ford's efficiënte ECOnetic sytemen, wordt elke druppel benzine zo optimaal mogelijk verbruikt.

Tweedehands Ford Transit Kopen

Op vlak van tweedehands Ford Transit bestelwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Ford Transit kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands Transit kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79