30 April 2019
Tweedehands Iveco Bakwagens koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod tweedehands vrachtwagens. Koop nu uw tweedehands Iveco bakwagen bij Auto-JCA.

Tweedehands Iveco Bakwagens

Auto-JCA is de ideale vestiging in België om tweedehands Iveco bakwagens te kopen. Wij zijn partner binnen een uitgebreid dealernetwerk om u de ruime keuze van tweedehands Iveco vrachtwagens aan te bieden. Wij staan u met onze jarenlange ervaring bij in elke stap van uw aankoop van een tweedehands Iveco bakwagen. Daarbovenop geven wij een jaar garantie en bieden wij allerlei handige diensten en informatie aan wanneer het aankomt op het aankopen of verkopen van een Iveco.

Lichtgewicht Bakwagen

De Iveco Eurocargo reeks begint bij een lichtgewicht 7 ton en gaat door tot aan de 18 ton. De Eurocargo wordt vaak nog de Iveco Cargo of zelfs de Iveco Ford Cargo genoemd, hoewel de samenwerking tussen de twee bedrijven stopgezet werd in 2002.

Veel aankopers en verkopers van vrachtwagens refereren naar de Eurocargo bij het modelnummer - een Iveco 75E18 bijvoorbeeld. Dit verwijst naar het gewicht (75 is 7,5 ton) en het motorvermorgen in PK (180 in dit geval). Er zijn niet minder dan negen gewicht varianten van de Eurocargo met zes verschillende motorvermogen gaande van 160 tot 300 PK.

Er kunnen tot wel 13 verschillende versnellingsbakken gemonteerd worden op de Iveco Eurocargo vrachtwagens - drie daarvan zijn volledig automatisch, drie zijn automatisch en zeven zijn manueel. De Eurocargo is beschikbaar in drie cabines - Eurocargo Dagcabine, Slaapcabine en de zevenzitter Eurocargo Crew Cab. Overweeg dan de keuze van wielbases en dakhoogtes en u begrijpt waarom er meer dan 11.000 mogelijke varianten bestaan van de Iveco Eurocargo.

Tweedehands Bakwagen op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands bakwagen. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands bakwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands bakwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Tweedehands Iveco Bakwagen Kopen

Op vlak van tweedehands Iveco bakwagen staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Iveco bakwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands bakwagen kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79