07 February 2017

Een tweedehands MAN TGL 8.180 koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod tweedehands MAN vrachtwagens. Koop nu uw MAN TGL 8.180 bij Auto-JCA.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475/81.98.79

De TGL is de huidige lichtgewicht truck van MAN. Er is een gamma beschikbaar van 7,5 ton tot en met 12 ton met een keuze uit vier verschillende cabines. Een tweedehands MAN TGL vrachtwagen van 8 ton bestaat in de 150 en 180 pk versie en is gekend onder de namen MAN TGL 8.150 en de TGL 8.180. Aan die nummer kan je meteen herkennen met welke camion je te maken hebt: acht staat voor het laadvermogen en 150 of 180 staat voor de pk's.

De MAN TGL maakt gebruik van de 4.6 liter 4 cilinder MAN D08 motor. De vroegere versies werden als Euro 4 geklasseerd, terwijl de nieuwere modellen als Euro 5 te boek staan. Kijk steeds in de handleiding om te zien of uw MAN TGL een standaard Euro 5 is die aan de emissie standaarden voldoet, vooral met de nieuwe Lage Emissiezone in Antwerpen zal u daar nog jaren plezier van hebben.

De 8-tonners schitteren met hun hoog laadvermogen, lage chassishoogte, dynamische rijeigenschappen en uitstekende wendbaarheid. Vrachtwagenchauffeur is allesbehalve een gemakkelijk beroep. Strakke schema's, vastgestelde laad- en lostijden, stop-and-go verkeer maak je elke dag opnieuw mee. Dankzij de klasse en uitstekende manoeuvreerbaarheid zit u graag achter het stuur van een tweedehands MAN TGL 8.180 vrachtwagen.

Tweedehands MAN TGL 8.180 Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands MAN TGL. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands MAN TGL 8.180 aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands MAN TGL is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn MAN TGL 8.180 Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw MAN TGL de stad in mag.

Tweedehands MAN TGL 8.180 Kopen

Op vlak van tweedehands MAN TGL 8.180 vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands MAN TGL kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands MAN TGL kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79