04 November 2016

Wanneer u op zoek bent naar een compacte, wendbare, comfortabele en zuinige tweedehands vrachtwagen, dan is de MAN TGL precies waar u naar op zoek bent.

Tweedehands MAN TGL Vrachtwagens

De TGL is MAN's huidige lichtgewicht kampioen en er bestaat een aanbod vrachtwagens gaande van 7,5 ton tot 12 ton. De TGL werd geïntroduceerd in 2006 als vervanger van de MAN L2000 en MAN LE2000. De MAN TGL is op de markt te vinden met vier cabines: de 'C' cabine of instapmodel, de 'L' cabine of standaard slaapcabine, de 'LX' cabine of hoogdakslaper en de TGL Crew cabine die plaats biedt voor zeven personen.

De MAN TGL gebruikt de 4.6 liter, 4-cilinder MAN D08 motor - in het begin met Euro 4 en latere modellen met Euro 5 - nog steeds gebruik makend van EGT technologie, dus geen Adblue waar u zich zorgen om moet maken. Een tweedehands MAN TGL vrachtwagen van 7,5 ton bestaat in de 150 en 180 pk varianten die met de namen MAN TGL 7.150 en de TGL7.180 door het leven gaan. De tientonner TGL 10.180 en de 10.220 maken ook gebruik van de MAN D08, maar krijgen respectievelijk 180 en 220 pk. De zwaargewicht TGL vrachtwagens, de twaalftonners TGL 12.180, TGL12.220 en de krachtigste TGL 12.250 gebruiken een 6-cilinder 6.9 liter MAN D0836 motor.

Bekijk Ons Actuele Aanbod

Manoeuvreerbare Vrachtwagen

De 7,5- tot 12-tonners schitteren met een hoog laadvermogen, een lage chassishoogte, dynamische rijeigenschappen en een uitstekende wendbaarheid. Vrachtwagenchauffeur is allesbehalve een gemakkelijk beroep. Strakke schema's, vastgestelde laad- en lostijden, stop-and-go verkeer maak je elke dag opnieuw mee. Dankzij de klasse en uitstekende manoeuvreerbaarheid zit u graag achter het stuur van een tweedehands MAN TGL vrachtwagen.

Tweedehands MAN TGL Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands MAN TGL. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands MAN TGL aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands MAN TGL is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn MAN TGL Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw MAN TGL de stad in mag.

Tweedehands MAN TGL Kopen

Op vlak van tweedehands MAN TGL vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands MAN TGL kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands MAN TGL kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79