24 May 2017

Wanneer u op zoek bent naar een brandstof- efficiënte tweedehands vrachtwagen die aan de strengste EEV regels voldoet, dan is de Mitsubishi Fuso Canter precies waar u naar op zoek bent.

Tweedehands Mitsubishi Fuso Canter Vrachtwagens

Reeds een halve eeuw geleden werd de Mitsubishi Fuso Canter reeks geïntroduceerd door de Japanse fabrikant. De Fuso Canter vrachtwagens bestaan in drie gewichtscategorieën: 3,5 ton, 6,5 ton en 7,5 ton. Hierdoor kunnen ze ingezet worden in een variëteit van sectoren en bovendien staan ze al jaren hoog aangeschreven door veel chauffeurs.

De originele Fuso Canter was een mijlpaal op vlak van efficiëntie, maar de versie uit 2010 gaat zelfs een stapje verder. De vrachtwagens werden gemaakt om te voldoen aan de strengste EEV normen die van kracht zijn, terwijl ze tegelijkertijd hun bewonderingswaardig lage brandstofverbruik behouden. Deze winnende combinatie werd dan gecombineerd met een hoge lading en vele varianten waardoor de vrachtwagen een breed publiek aanspreekt.

Bekijk Ons Actuele Aanbod

Milieuvriendelijke Vrachtwagen

De innovatieve EEV motor van de Fuso Canter is de hoofdreden waarom de vrachtwagen deze standaarden kan bereiken. Het is een 3 liter turbo diesel motor die 175pk genereert. Een dappere zet van Mitsubishi, want geen enkele andere 7,5 ton vrachtwagen heeft een dergelijk kleine motor. Gebruik makend van het BlueTec systeem, uitlaatgas recirculatie en een gesloten dieselpartikelfilter maken van de Fuso Canter EEV één van de meest geavanceerde vrachtwagens ooit gemaakt.

Tweedehands Mitsubishi Fuso Canter Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands Mitsubishi Fuso Canter. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands Fuso Canter aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands Mitsubishi vrachtwagen is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Mitsubishi Fuso Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw Mitsubishi Fuso de stad in mag.

Tweedehands Mitsubishi Fuso Canter Kopen

Op vlak van tweedehands Mitsubishi Fuso Canter vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Mitsubishi Fuso Canter kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands Fuso kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79