18 July 2016

Laat uw droom om eigenaar te worden van een Porsche 911 uitkomen. Ontdek het gamma tweedehands Porsche wagens bij auto-JCA.

Tweedehands Porsche 911

Auto-JCA is de ideale vestiging in België om tweedehands Porsche 911 sportwagens te kopen. Wij zijn partner binnen een uitgebreid dealernetwerk om u de ruime keuze van tweedehands Porsche 911 aan te bieden. Wij staan u met onze jarenlange ervaring bij in elke stap van uw aankoop van een tweedehands Porsche. Daarbovenop geven wij een jaar garantie en bieden wij allerlei handige diensten en informatie aan wanneer het aankomt op het aankopen of verkopen van een Porsche 911.

Uw droomauto

Alleen al het vermelden van de woorden Porsche 911 zal waarschijnlijk herkenbare glimlachen en ondeugende uitdrukkingen opwekken bij elke sportauto liefhebber. Dat is waarschijnlijk omdat de Porsche 911 sinds zijn ontstaan in 1963 een klassiek voorbeeld is geworden van de High Performance Sports Coupé. De iconische rondingen, eindeloze aanpassingsmogelijkheden en turbomotor combineren deze schoonheid tot een echt beest.

Terwijl het karakteristieke design na meer dan 50 jaar productie grotendeels herkenbaar is gebleven, is het onder de kap dat de Porsche 911 het merendeel van zijn reputatie heeft gewonnen. Naarmate de technologie zich ontwikkeld heeft, deed ook de techien van de 911 motoren dat. Het vroegste model bevat een revolutionaire, luchtgekoelde zes-cilinder motor met 128 pk in de 60's. Snel vooruit spelen naar vandaag en de 911 motoren zijn watergekoeld, niet met lucht, en vele modellen overstijgen 500 pk.

Niet alle Porsche 911 eigenaars voelen zich geroepen om te racen met hun dierbare sportwagen. Veel van hen kiest ervoor om deze wagen goed te onderhouden en ze te beschermen tegen de elementen. Sommigen nemen haar enkel uit voor een toertje tijdens het weekend of wanneer het weer uitzonderlijk aangenaam is. Als u eigenaar bent van een tweedehands Porsche 911 zullen er gegarandeerd velen het hoofd draaien bij uw passage.

Tweedehands Porsche Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands Porsche. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands Porsche aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands Porsche is gevonden, wordt ze technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Tweedehands Porsche Kopen

Op vlak van tweedehands Porsche staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Porsche kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands Porsche kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands sportauto en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79