06 January 2017

Wanneer u op zoek bent naar een ruime, goed afgewerkte en milieuvriendelijke tweedehands bestelwagen, dan is de Volkswagen Crafter precies waar u naar op zoek bent.

Milieuvriendeijke Bestelwagen

Het uiterlijk van de VW Crafter volgt de trend in Volkswagen design met een vernieuwde voorkant die de nadruk legt op de horizontale lijnen van zijn radiatorrooster en voorkant uit één geheel. De grote bestelwagen in de Volkswagen reeks ziet er nu dus een pak meer uit zoals zijn kleinere broertjes en zusjes (de Caddy, Amarok en Transporter). Volkswagen heeft ook het interieur verbeterd met nieuwe en duurzame bekleding, herontworpen apparatuur en verschillende detailaanpassingen.

De belangrijkste verbeteringen zullen in het motorcompartiment gevonden worden. De vijf cilinder motoren verdwijnen en worden vervangen door vier cilinder motoren. Daarvan zijn 3 vermogen beschikbaar: 109pk, 136pk en maar liefst 163pk in de topreeks. Dit alles komt nog steeds van een 2 liter vier cilinder motor. De motor met het minste vermogen brengt de CO2 uitstoot naar beneden tot juist 208 g/km.

Voeg de Stop/Start technologie toe aan de topreeks 163pk Biturbo motor en je krijgt nog beter brandstofverbruik en een CO2 uitstoot van net 195 g/km.

Bekijk Ons Actuele Aanbod

Tweedehands Volkswagen Crafter Bestelwagens

Volkswagen beweert dat de operationele kosten van de VW Crafter met wel 25 procent vermindert zijn. In vergelijk met de vorige motoren is de vier cilinder motor niet enkel lichter in gewicht, hij voldoet ook aan de stricte limieten van de Euro V emissie standaard en voldoet, net zoals de vorige modellen, aan de criteria van een EEV voertuig.

Dankzij de kleinere motoren en andere aanpassingen is de VW Crafter lichter dan zijn voorganger. Een gewichtverlies van wel 10% in vergelijking met de vorige versie. Dat zorgt voor een groter laadvermogen. Allemaal in het voordeel van de gebruiker.

Kies in totaal uit drie wielbasissen en vier lengtes in hoge en lage dak versies. Er zijn ook combibus, open laadbak en chassis cabine modellen beschikbaar.

Binnenin de Volkswagen Crafter is er een vernieuwing van het interieur doorgevoerd. Er zijn gestoffeerde oppervlakken in de deuren en de herontworpen apparatuur is nu makkelijker leesbaar. Alle versies beschikken over Gear-Shift Recommendation. Dat maakt het makkelijker om een zuinigere rijstijl te hanteren.

Tweedehands Volkswagen Crafter Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands Volkswagen Crafter. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands Volkswagen Crafter aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands Volkswagen Crafter is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Volkswagen Crafter Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe bestelwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw Volkswagen Crafter de stad in mag.

Tweedehands Iveco Eurocargo Kopen

Op vlak van tweedehands Volkswagen Crafter bestelwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands Volkswagen Crafter kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands Volkswagen Crafter kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands bestelwagen en betere occasie.


+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79