30 June 2017

Tweedehands vrachtwagens koop je bij Auto-JCA aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod met onder andere MAN, Mercedes, DAF en Iveco vrachtwagens. Koop nu jouw tweedehands vrachtwagens online bij Auto-JCA.

Tweedehands Vrachtwagen Online Kopen?

Het bestverkochte model onder al onze tweedehands vrachtwagens blijft de MAN TGL. Wanneer u op zoek bent naar een compacte, wendbare, comfortabele en zuinige tweedehands vrachtwagen, dan is de MAN TGL precies waar u naar op zoek bent.

Een andere topper is de Mercedes Atego. Met meer dan 15 jaar ervaring in tweedehands Mercedes Atego vrachtwagens, hebben wij steeds een ruim aanbod te koop staan. Deze lichtgewicht vrachtwagen wordt nog steeds geprefereerd door veel dealers en vrachtwagenchauffeurs, omdat de Atego ontworpen is om op alle fronten werk te leveren.

Je kan naast de MAN TGL en Mercedes Atego bij Auto-JCA ook terecht om een betrouwbare DAF LF of Iveco Eurocargo makkelijk en veilig online te kopen. Staat de tweedehands vrachtwagen van uw dromen niet tussen ons online aanbod? Niet getreurd. Door uw specifieke vereisten aan ons door te geven, gaat Auto-JCA met plezier voor u op zoek naar de vrachtwagen van uw dromen.

Op vlak van tweedehands vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands vrachtwagen kopen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79