13 December 2017

Auto-JCA staat in voor de aankoop en verkoop van tweedehands vrachtwagens. Zo zijn wij gespecialiseerd in de populairste modellen waaronder de MAN TGL, Iveco Eurocargo, DAF LF en nog veel meer. Vraag online een testrit of vrijblijvende offerte aan.

Wil U Een Vrachtwagen Kopen, Maar Dan Tweedehands ?

Vrachtwagenchauffeurs doorheen heel het land kopen rechtstreeks uit onze beschikbare voorraad. Wij voorzien ze van al het advies dat ze nodig hebben wanneer ze op zoek gaan naar een tweedehands vrachtwagen met gedetailleerde informatie.

Of je nu voor de eerste keer een vrachtwagen koopt of een doorwinterd transporteur bent, er zijn veel regels en wetgevingen rondom het aankopen en besturen van commerciële vrachtwagens. Wij helpen bij de aankoop met handige tips en behulpzame hints wanneer u overweegt om een tweedehands vrachtwagen aan te kopen.

Gebruikte Vrachtwagens Op Bestelling

Ook wie een bestelwagen of vrachtwagen zoekt, kan daarvoor vertrouwen op de ervaring van JCA. U kan al uw wensen doorgeven aan JCA: welke afmetingen moet de vrachtwagen minstens hebben? Waar moeten de deuren van de laadruimte zitten? Heeft u een lift nodig? Moet de vrachtwagen een trekhaak hebben? Heeft u nood aan extra zitplaatsen in de cabine? Is de vrachtwagen alleen bestemd om in België mee te rijden, of heeft u het voertuig ook nodig voor transporten naar het buitenland?

JCA gaat voor u op zoek naar de bestelde vrachtwagen. Zodra wij die gevonden hebben, maken we niet alleen het voertuig technisch rijklaar, maar wij zorgen ook voor alle nodige papieren. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de baan op kan!

De Voor- En Nadelen Van Occasie Vrachtwagens

Voordelen

  1. Goedkopere aankoopprijs
  2. Behoud meer waarde t.o.v. aankoopprijs
  3. Grote keuze uit tal van modellen
  4. Meer flexibiliteit

Nadelen

  1. Je weet niet hoe de vorige eigenaar ermee om is gegaan
  2. Kortere Garantie (bij Auto-JCA is dat toch nog 1 jaar)

Tweedehands Vrachtwagens Kopen

Op vlak van verkoop van tweedehands vrachtwagens staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands vrachtwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands vrachtwagen kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79