24 November 2016

Wilt u een vrachtwagen leasen of huren? Ongeacht de termijn, kan u bij Auto-JCA terecht om een vrachtwagen te leasen aan correcte prijzen.

Leasen van een Vrachtwagen

Auto-JCA zorgt ervoor dat u voor het leasen van een tweedehands vrachtwagen niet langer te veel betaald. Wij beschikken over een selectie tweedehands DAF, MAN, Iveco, Mercedes en Volkswagen vrachtwagens. Wij trachten steeds de meest courante modellen beschikbaar te stellen, maar dankzij ons uitgebreide dealernetwerk kunnen wij ook beroep doen op andere grote merken.

We zijn gespecialiseerd in tweedehands MAN en Mercedes vrachtwagens, wij hebben onze specialisatie ook uitgebreid naar het specifiek op zoek gaan naar tweedehands voertuigen. Hebben wij uw ideale vrachtwagen niet op voorraad? Dan zoeken wij actief naar uw gewenste vrachtwagen. U mag ons gerust zelf een voertuig voorstellen, dan gaan wij ernaar op zoek.

De algemene regel is dat wij binnen een week na afsluiting van het contract uw vrachtwagen klaar hebben staan. Naast het huren of leasen van uw vrachtwagens, trekkers, opleggers of speciale voertuigen heeft u ook de mogelijkheid om op Auto-JCA beroep te doen bij de aankoop of verkoop van uw voertuig.

Leasen van Vrachtwagens te Arendonk

Vanuit onze thuisbasis Arendonk leasen wij vrachtwagens in de volledige provincie Antwerpen. Zo leasen of verhuren wij vrachtwagens te Arendonk, Dessel, Geel, Kasterlee, Ravels, Retie, Turnhout, Lommel,... Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79