27 June 2018

Vrachtwagen leasen? Hoe lang dat ook mag zijn, bij Auto-JCA kan u terecht om een vrachtwagen te leasen tegen eerlijke prijzen.

Leasing Tweedehands Vrachtwagens

Het is gedaan met te veel betalen voor het leasen van een tweedehands vrachtwagen. Auto-JCA beschikt over een prachtig aanbod tweedehands DAF, MAN, Iveco, Mercedes en Volkswagen vrachtwagens. Hierin beschikken we over courante en populaire modellen en dankzij een uitgebreid dealernetwerk kunnen wij alles aanbieden dat u maar wenst.

Onze specialisatie in MAN en Mercedes vrachtwagens kan een echte meerwaarde betekenen voor u. Bovendien hebben we onze specialisatie ook uitgebreid door specifiek op zoek te gaan naar tweedehands voertuigen. Mochten wij uw ideale vrachtwagen niet op voorraad hebben, dan kan u ons inschakelen om actief op zoek te gaan naar het model dat uw voorkeur heeft. U mag ons gerust zelf een voertuig voorstellen, dan gaan wij ernaar op zoek.

Over het algemeen mag u er vanuit gaan dat we binnen een week na afsluiting van het lease-contract uw vrachtwagen klaar hebben staan. Mocht u naast het huren of leasen van een tweedehands vrachtwagen interesse hebben in de aankoop van een vrachtwagen, trekker, oplegger of andere voertuigen heeft u de mogelijkheid om op Auto-JCA beroep te doen bij de aankoop of verkoop van uw voertuig.

Vrachtwagen Leasen België

Vanuit onze thuisbasis Arendonk leasen wij vrachtwagens in de volledige provincie Antwerpen en ver daarbuiten. Zo leasen wij vrachtwagens te Arendonk, Dessel, Geel, Kasterlee, Ravels, Retie, Turnhout, Lommel en in gans België. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79