29 July 2017

Bij Auto-JCA staat met regelmaat van de klok een vrachtwagen met kraan te koop. Heeft u pech en staat er op dit moment geen vrachtwagen met kraan te koop? Treur dan niet, geef ons door wat u juist zoekt en wij starten met plezier de zoektocht ernaar.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0475/81.98.79

Een vrachtwagen met kraan is misschien wel de handigste vrachtwagen die er is. In theorie zorgen ze voor zichzelf, vooral omdat er geen nood is aan een vorkheftruck of andere apparatuur om te laden en te lossen. Daardoor zijn ze zeer efficiënt voor dagdagelijks gebruik. Vaak moeten chauffeurs wachten tot er een vorkheftruck ter beschikking wordt gesteld voor het laden en lossen. Soms sta je gewoon lang te wachten en verlies je kostbare tijd.

De som van al deze vertragingen op een werkdag creëren een heus sneeuwbaleffect. Het resultaat bestaat uit vertraagde leveringen, boze klanten en minder leveringen die plaatsvinden. Met een vrachtwagen met kraan heb je geen vorkheftruck meer nodig.

Vanaf nu kan je chauffeur zelf laden en lossen zonder dat hij moet wachten op een vorkheftruck. Door gebruik te maken van een vrachtwagen met kraan is de chauffeur minder afhankelijk van een derde partij en kan hij strikt zijn schema volgen. Omdat u meer leveringen af wil handelen op één werkdag en efficiënter wil laden en lossen met minder vertraging, heeft Auto-JCA vaak een vrachtwagen met kraan te koop staan.

Vrachtwagen met Kraan Op Bestelling

Auto-JCA kan voor u op zoek gaan naar de ideale, tweedehands vrachtwagen met kraan. Door simpelweg de vereisten voor uw tweedehands kraanwagen aan ons door te geven zorgt ervoor dat er gericht gezocht kan worden binnen ons uitgebreide dealernetwerk. Zodra uw tweedehands vrachtwagen met kraan is gevonden, wordt hij technisch in orde gebracht samen met alle nodige papieren.

Mag Mijn Tweedehands Kraanwagen Binnen In De Lage-Emissiezone?

Hier, bij Auto-JCA, hebben we ons verdiept in de Lage-Emissiezone voor de stad Antwerpen en staan daarom altijd paraat om u bij te staan in de aankoop van uw nieuwe vrachtwagen. Zo trachten wij nu reeds rekening te houden met de strengere LEZ-voorwaarden vanaf 2020 en 2025 waarbij de Euronorm zal bepalen of uw vrachtwagen met kraan de stad in mag.

Tweedehands Vrachtwagen met Kraan Te Koop

Op vlak van tweedehands vrachtwagens met kraan heeft Auto-JCA vakkundig onderhouden modellen te koop staan. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands kraanwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands vrachtwagen met kraan kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79