30 April 2018

Auto-JCA heeft vrachtwagens met open laadbak te koop over gans België. Al onze tweedehands vrachtwagens worden zorgvuldig onderhouden en worden geleverd met 1 jaar garantie zodat u er zeker van bent dat u kwaliteit koopt.

Weet U Wat U Zoekt? Bel Ons!

0475/81.98.79

Er is geen praktischer vervoersmiddel om goederen te transporteren in België dan de vrachtwagen met open laadbak. Ze zijn toegankelijk en ruim en daarom ideaal om een brede variëteit aan goederen te vervoeren doorheen gans het land. Of je nu op zoek bent naar een vrachtwagen voor uw afbraakfirma of een vloot tweedehands vrachtwagens met open laadbak voor uw constructiebedrijf... Je zal ze bij Auto-JCA vinden.

Wanneer er weinig ruimte is om uit te laden, is een vrachtwagen met open laadbak een populaire keuze. Je hebt dan de mogelijkheid om langs de zijkanten uit te laden, dat is ideaal voor werven. Veel open laadbakken zijn uitgerust met een kraan om nog meer gebruik te maken van hun open werkwijze.

Kies uit onze beschikbare voorraad en ontdek populaire modellen zoals de Mercedes Atego, MAN TGL 8.180, DAF LF 45 en Iveco Eurocargo. Mocht het door u gewenste model niet beschikbaar zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij kunnen binnen ons uitgebreide dealernetwerk specifiek op zoek gaan naar een laadbak vrachtwagen en de door u gewenste specificaties.

Mercedes Atego

Het manusje van alles onder de tweedehands laadbak vrachtwagens is de Mercedes Atego. Het is de favoriete keuze van menig vrachtwagenchauffeur. Dat heeft hij vooral te danken omdat hij geschikt is voor verschillende opdrachten en daarin ook uitblinkt. Met zijn fundamenten in efficiëntie en kwaliteit kan je met vertrouwen beroep doen op de Mercedes Atego.

Ontdek ons huidige aanbod >>>

MAN TGL 8.180

Binnen het ruime gamma van deze lichtgewicht vrachtwagen van MAN is het 8.180 model veruit het populairste. Aan dit nummer kan je ook meteen herkennen met welke vrachtwagen je juist te maken hebt. De 8 staat voor het laadvermogen, namelijk 8 ton, en 180 staat voor het aantal pk's. Er bestaat ook een versie met 150 pk en die staat gekend als de MAN TGL 8.150.

Ontdek ons huidige aanbod >>>

DAF LF 45

Deze makkelijk manoeuvreerbare vrachtwagen is het best geschikt voor kortere afstanden. Omdat de olie pas na 55.000km ververst moet worden zijn de onderhoudskosten laag. Snel en handig in en uit de cabine stappen is de grote troef van deze vrachtwagen, bovendien is hij ook zeer eenvoudig om mee te rijden. De DAF LF 45 is ideaal voor transport in de stad.

Ontdek ons huidige aanbod >>>

Iveco Eurocargo

Van de Iveco Eurocargo zijn erg veel modellen in omloop. Dat is omdat de reeks begint vanaf een lichtgewicht 7 tonner en doorgaat tot aan de zwaargewicht 18 tonner. Aan het modelnummer kan je de meeste specificaties aflezen: een Iveco 75E18 verwijst bijvoorbeeld naar het gewicht (75 is 7,5 ton) en het motorvermorgen in PK (180 in dit geval).

Ontdek ons huidige aanbod >>>

Tweedehands Vrachtwagen met Open Laadbak Kopen

Op vlak van tweedehands vrachtwagens met open laadbak staat Auto-JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands vrachtwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van Auto-JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands vrachtwagen met open laadbak kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen en betere occasie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79