24 June 2016

Met rijbewijs C op zak kan u eindelijk een vrachtwagen besturen en bij Auto-JCA kan u terecht voor diverse modellen naargelang uw behoefte. Zo hebben wij regelmatig MAN TGL, Mercedes Atego of DAF LF vrachtwagens te koop staan en als uw geliefkoosde model er niet tussen staat gaan wij op zoek naar die specifieke vrachtwagen.

Vrachtwagens Rijbewijs C

Wanneer een vrachtwagen of truck de Maximaal Toegelaten Massa (MTM) van 3,5 ton overschrijdt, is een rijbewijs C vereist. Het vervoeren van vrachten, ladingen of goederen zorgt toch wel dat de vrachtwagenchauffeur over enkele unieke vaardigheden moet beschikken - dat wordt dan beloond met een rijbewijs C - daarnaast moet de chauffeur ook een bewijs van vakbekwaamheid behalen. Het bewijs van vakbekwaamheid is 5 jaar geldig. Je mag dus niet zomaar een vrachtwagen besturen.

Vrachtwagen Op Bestelling

Of u nu een tweedehands vrachtwagen zoekt met specifieke afmetingen, een handige lift of trekhaak, extra zitplaatsen of deuren aan de zijkant van de laadruimte. Bij JCA kan u tweedehands vrachtwagens op bestelling kopen. U heeft vast specifieke eisen waar deze vrachtwagen aan moet voldoen - JCA gaat met die vereisten o pzoek naar de ideale, tweedehands vrachtwagen op bestelling.

Tweedehands Vrachtwagens Rijbewijs C met vertrouwen kopen

Op vlak van tweedehands vrachtwagens staat JCA garant voor vakkundig onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Met 1 jaar garantie kan u met een gerust hart een tweedehands vrachtwagen kopen. Beroep doen op de jarenlange ervaring en service van JCA betekend dat u ook een specifieke tweedehands vrachtwagen op bestelling kan aanvragen. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de tweedehands vrachtwagen.

+32 (0)475 81 98 79

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79