21 November 2017

We hebben een brede selectie van tweedehands vrachtwagens te koop staan waardoor we er prat op kunnen gaan dat we het juiste model aan de juiste prijs hebben staan om aan jouw vereisten te voldoen. Auto-JCA uit België heeft al meer dan 20 jaar ervaring en de het trouwe klantenbestand is een getuigenis van de zorg die wij dragen voor tweedehands commerciële voertuigen.

Tweedehands Vrachtwagens

Vind een vrachtwagen die bij jou past. Een betrouwbaar kwaliteitsvoertuig is cruciaal voor elk bedrijf. Bij Auto-JCA hebben we een ruime selectie van tweedehands vrachtwagens en commerciële voertuigen te koop staan. Maak gebruik van onze handige website om commerciële voertuigen terug te vinden van de meest vooraanstaande merken. Rechtstreeks uit onze vooraad te Arendonk (België) leverbaar.

Met onze jarenlange ervaring, zijn wij de ideale locatie om uw volgende vrachtwagen te kopen. Wij begrijpen hoe belangrijk de inzetbaarheid van een voertuig is en daarom bieden wij enkel vrachtwagens te koop aan die geschikt zijn om elk klusje zonder problemen te klaren. Van distributie, lange afstond tot bouwtransport, wij hebben zeker en vast een vrachtwagen in stock staan die geschikt is voor jouw situatie.

Bezichtigen

Alle tweedehands vrachtwagens kan je op afspraak in onze showroom komen bezichtigen. Neem contact op via het nummer 0475 81 98 79 om een afspraak te maken.

Auto JCA
Akkerstraat 1
2370 Arendonk
België

Auto-JCA België

We hebben momenteel een groot gamma tweedehands vrachtwagens te koop staan. Mocht je echter niet vinden waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om ons online formulier in te vullen. Aan de hand van jouw vereisten trachten wij je verzoek te voldoen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met JCA Auto voor meer uitleg!

  0475 81 98 79