exclusieve auto’s
Uw droomauto op bestelling? Wij vinden die voor u!

U heeft al lange tijd een droomauto voor ogen, maar weet niet goed weet hoe u juist moet beginnen zoeken? Doe dan een beroep op de jarenlange ervaring en de service van JCA. Geef via onze website een gedetailleerde beschrijving door van welke wagen u precies zoekt. Hoe meer details u over uw droomauto kan geven, hoe gerichter JCA op de tweedehandsmarkt in binnen- en buitenland kan zoeken.

Zodra wij uw droomauto hebben gevonden, maken wij de wagen technisch helemaal in orde. We zorgen ervoor dat de wagen blinkt als nieuw. Het enige wat u moet doen, is plaatsnemen achter het stuur van uw droomauto en gas geven!

JCA biedt één jaar garantie op uw droomauto! U kan ook steeds bij ons terecht voor een vakkundig onderhoud.

exclusieve auto’s
Vrachtwagen op bestelling

Ook wie een bestelwagen of vrachtwagen zoekt, kan daarvoor vertrouwen op de ervaring van JCA. U kan al uw wensen doorgeven aan JCA: welke afmetingen moet de vrachtwagen minstens hebben? Waar moeten de deuren van de laadruimte zitten? Heeft u een lift nodig? Moet de vrachtwagen een trekhaak hebben? Heeft u nood aan extra zitplaatsen in de cabine? Is de vrachtwagen alleen bestemd om in België mee te rijden, of heeft u het voertuig ook nodig voor transporten naar het buitenland?

JCA gaat voor u op zoek naar de bestelde vrachtwagen. Zodra wij die gevonden hebben, maken we niet alleen het voertuig technisch rijklaar, maar wij zorgen ook voor alle nodige papieren. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de baan op kan!